Percy fotball draktsett Delorest

Den tidligere Stuttgart-mannen slutter seg til utlån til slutten av sesongen, hvor Bayern kan signere 28-åringen på en permanent avtale hvis de ønsker det.
Jeg føler meg veldig bra, og jeg gleder meg virkelig til den nye utfordringen. Jeg håper jeg kan være til hjelp for laget lagt til Tasci.
Tasci kan ikke erstatte Boateng, som han ikke har spilt på høyeste nivå de siste årene. Hadde Boateng vært den eneste skadede spilleren Barcelona drakt i forsvaret, ville de ikke ha gjort avtalen. Men de mangler også for tiden Javi Martinez og Medhi Benatia har slitt med skader.
Tasci-avtalen representerer ikke en stor risiko da han er relativt billig. Med Martinez-skaden på toppen Bayern måtte trene. Også Tasci kan spille i Champions League som er en ekstra bonus.
Han har spilt 12 Champions League-spill for VfB Stuttgart i slutten av det siste tiåret. Som en tidligere landslagspartner skulle han ha nok erfaring, men det er et spørsmålstegn Napoli drakt om hans kondisjon, da han har hatt problemer med kneet hans.
Avtalen gir mening og det er en stor mulighet for Tasci.
Robert Lewandowski kom på benken for å score en rekordfrekvens på fem mål på ni minutter for å slå Wolfsburg og gå topp i Bundesliga.
Wolfsburg hadde fortjent ledelsen i pausen med et godt tatt Daniel Caligiuri-mål midtveis gjennom første halvdel.

BettyPoco Fodboldtrøjer AntoineDe
EstelleOg fotbollströjor barn ShawnWatk
Cornellrm maglie calcio HoracioPr
ErrolbfY Fodboldtrøjer JerroldRa
FloydVsow Billige Fodboldtrøjer ErinHooke
TyrellNor billiga fotbollströjor MartySpra

Tags: , ,

Comments are closed.