Elaine fodboldtrøjer Micheli

Fodboldtrøjer

Modedesigner Mel Ahyar elsker vævningen. Dette bekræftes i hans arbejde med indsamling af en af ​​vævning fra Lombok, East Nusa Tenggara, i tilfælde af Jakarta Fashion and Food Festival 2017. JFFF 2017 selv afholdes indtil 7. maj næste.
Mel blev inspireret fodboldtrøjer fra kongeriget, der var gået tabt fra omsætning. Så hans arbejde hedder Breaking Garnet. Riget hedder Selaparang. I riget var engang en islamisk civilisation bragt af Saudagar Saudi-Arabien og vokser stadig størstedelen til denne dag. Mel vises endda foran medierne ved at bruge fodboldtrøjer hans design tøj, der bærer resterne af vævning.
Jeg bærer dette vævede stof fra restene af vævet patchwork. Beviset er så trist, at jeg er den samme vævning. Alle skal bæres. Synd det er håndværkere af månen væve men smidt væk, så fodboldtrøjer er alt jeg bærer, siger Mel.
Mel ønsker, at vævet stof skal bruges som ungdoms livsstil. Han bad offentligheden om ikke at bære klud i øgruppen er blot en visning af huset, men også at blive brugt i hverdagen.
Skal være en livsstil, ikke kun som et tæppe eller duge. Indonesiske stoffer skal udvikles på det milliårlige marked. Der er altid en ny udfordring at tænke på, hvad vi kan bruge til lokale designere, sagde Al Melness.
Mel tilføjede, at udviklingen af ​​indonesiske designere nu er ret avanceret. Mel ønsker, at skærgården skal være en stjerne i sit eget land.
Nu er det tid til denne slags væsen at lade være at se og føle Lete look kece Den japanske alene er stolt af deres traditionelle stof, sagde Mel.

Catharine maglie calcio a poco prezzo AmosThwai
CollinIre maglie calcio MarciaBat
JaredAmay fotballdrakter barn Margareta
CelestaCh fotballdrakter CarrieVar
MarlaSchi fußballtrikots Günstige GarlandBl
RenateLei maglie calcio poco prezzo RobynDouc

Tags:

Comments are closed.